ALT MUHALLEBİ
1 litre süt 6 yemek kaşığı nişasta 10 yemek kaşığı toz şeker 1 paket vanilin
ÜST MUHALLEBİ
1 litre vişne suyu 6 yemek kaşığı nişasta 10 yemek kaşığı toz şeker 1 paket büsküvi
Muhallebileri ayrı ayrı tencerelerde pişirin.Dikdörtgen borcama önçe beyaz muhallebiyi dökün üzerine bir sıra büsküvi dizin sonra vişneli muhallebiyi büsküvilerin üzerine dökün .Buzdolapına koyun soğunca dilimleyip serviz yapın.
Benimde buna benzer yaptığım tatlı var.Nefis oluyor ellerine sağlık canım.Sevgiler...
YanıtlaSilnefis görünüyor ,ellerinize saglik
YanıtlaSilgörüntü muhteşem... bu tabaklardan benim de var. çok severek kullanıyorum...görünce mutlu oldum...
YanıtlaSil