29 Mayıs 2011 Pazar

Vişnezade

                                                           
                                                             ALT MUHALLEBİ
        1 litre süt 6 yemek kaşığı nişasta 10 yemek kaşığı toz şeker 1 paket vanilin
                                                             ÜST MUHALLEBİ
     1 litre vişne suyu 6 yemek kaşığı nişasta 10 yemek kaşığı toz şeker 1 paket büsküvi
                                                                                                                             
                                                                  Hazrlanışı
             Muhallebileri ayrı ayrı tencerelerde pişirin.Dikdörtgen borcama önçe beyaz muhallebiyi dökün   üzerine bir sıra büsküvi dizin sonra vişneli muhallebiyi büsküvilerin üzerine  dökün .Buzdolapına koyun   soğunca dilimleyip serviz yapın.

3 yorum:

  1. Benimde buna benzer yaptığım tatlı var.Nefis oluyor ellerine sağlık canım.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. nefis görünüyor ,ellerinize saglik

    YanıtlaSil
  3. görüntü muhteşem... bu tabaklardan benim de var. çok severek kullanıyorum...görünce mutlu oldum...

    YanıtlaSil